Posted on: 2023-04-29 Posted by: admin Comments: 0

Forsavit du enkom har anvant Tinder mirake nagon portratt tidrymd eventuellt du undrar…

Nedom kommer vi att dolja samtliga grunderna darfor att anvanda Tinder – betrakta det som ett foga Tinder FAQ pro grongolin.

Hur kar skickar bilder gallande Tinder

Att skapa detta, helt spartanskt oppna chattfonstret darinnanfor Tinder, valj matchningen ni vill langa en image mo, oppna konversationen, press gallande de tre prickarna (hamburgermeny) ino hornet och valj alternativet for att skicka en bild – du- kan posta nago image fran din Facebook, av telefonens lagring, alternativt enbart gripa en selfie darborta sam enar och avsanda du kan prova dessa det slut.

Hurdan hane forandra alder villi Tinder

Att justera din alder pa Tinder ar knepigt. Tekniskt sett kan det ick goras. Nar ni age registrerat ditt Tinder -konto kan n ick langre byta ditt benamnin eller din alder. Det betyder, oavsett benamning och alder n anvander, ni inneha fastnat nar du anvander appen.

Om du vill forvranga ditt namn eller din alder villig Tinder maste ni stryka Tinder -appen, ta bort ditt konto samt starta ett nytt. Ifall n astadkommer detta kommer ni dock att stupa ALLA dina matchningar samt konversationer fran det gamla kontot, odl varenda diskret for n astadkomme det har – n vill ick mista samtliga dina matchningar!

Befinner sig Tinder Fordel vart det?

Tinder ar okostligt att hantera. Dom flesta anvander gratisversionen. Men det finns ett betald upplaga saso heter Tinder Plus sasom ger en intakt bit fordelar jamfort tillsammans gratisversionen. Forsavit n anvander gratisversionen utav Tinder sam annu tillat matchningar kan Tinder ytterligar finnas nagot fran nago spelvaxlare-du tillats annu fler matcher.

Hurda mycket kostar Tinder Positiv? Tinder ytterligare kostar $ 9.99 allma mirakel 30 ar samt ? allman slut 30 ar. Sjalv ingen anin varfor det ar odla samt ja, det verkar absolut orattvist skada det befinner si pauserna dessvarre.

Fordelar med Tinder Gagna

  • Obegransad svepning – tillsammans nago Tinder gagna -profil tillats n obegransade svepningar, vilket medfo att det icke finns markli granser pro hurda avsevart tidrymd n kan applicera att botten up till vanster sam moderat villi profiler. N kan ge ut en rynka villig att bega det och likva ringa ga vidare; obegransad svepning villi Tinder befinner si den framsta anledningen till att do majoritete byter till Tinder ytterligare.
  • Skolja i retur sista svepningen – inte saker kungen saken dar sista personen ni svepte med detsamma villig? Ingen bege sig; tillsammans Tinder gagna kan n vanda det och fa det sasom forsavit det aldrig hant.
  • Tinder Pass – ifall ni reser avsevart behover n 100% Tinder fordel i och med du far tillgang mot Passport, Tinder ytterligare premiumfunktion sasom later dej forbruka Tinder varje n annu befinner si i varlden. Med Tinder positiv ser Tinder ditt konto mot ditt hemland. Stav serios resenarer ar Tinder Passport en gava.
  • Fem superlikheter per dag – forsavit du absolut vill anlanda ovan din jambordig kan ni forbruka en superliv inomhus inom Tinder. Inom kostnadsfr Tinder tillats du nagon inom veckan. Men tillsammans Tinder Plus tillats ni fem super likes per dag.
  • En boost i manaden – Tinder Boost ar ett dodande funktion som, nar saken da befinner si aktiverad, kommer att oka din profil mot bra it alla sokningar i ditt doman i 30 minuter. Det betyder att din Tinder -profil kommer att figurera av potentiellt tusentals folk samt, forsavitt din image befinner si berattigad, bor resultera i ett batmangd matcher. Tillsamman Tinder Plus tillats ni tillfalle att hoj en gang i manaden. Och anta mej det funka synnerligen.
  • Inga ytterligare annonser – Tinder ytterligare ar 100% annonsfritt; det betyder att n lagger mindre tidrym kungen att sparas och betrakta annonser sam mer tid att botten upp til vanster samt moderat.

Leave a Comment