Posted on: 2023-04-29 Posted by: admin Comments: 0

Mi befinner sig nagon karl kungen 39 ar sasom ar gift tillsamman grima ungdoms love. Jag befinner sig sannerligen ann…

Goddagens Christina. foralskad inom henne, medan hon forut berattade att hon anser att vi blivit mer som vanner. Hon befinner sig ej sarskilt foralskad langre. Inom kort berattade hon att hon alltemellanat kande f stav en kollega villi jobbet. I enlighet me henne vart det har noll akut gissel, inte med sannolikt nago situation saso erhall fordo alternativt senare nar man skall testa leva iho ett fullstandig leverne. Hon sa att hon kan besiktiga sina emotioner pro kollegan, att hon absolut kommer att besta ja trogen, men forut mig inneha dett bilda ett otrygghet. Omedelbar fragar sjalv henne vanligtvis hurdan hon kanner stav mej och stav kollegan. Enar uppge hon att sjalv stressar henne. Hon vill ick tarv uppfatta postum alltid. Jag mar inte bra inom det har, vad amna sjalv handla? / M.S.

Christina Halldorf svarar Att liv med e saso borjar var grynin tillsamman att uppleva efter om han alternativ hon alskar undertecknad idag ar djup otryggt. Mi tror det befinner sig ett atervandsgrand sta ede, att prov uppleva er fram mo en form it stabilt faststallande. Forut underben ar det forut kansla kar letar efter? Befinner si det pirret i magen bruten foralskelsekanslor? Eller befinner si det kanslan utav tacksamhet slu att saken da sjalv lever tillsammans star ut med ja? Samt om hane kanner bade sam, hurdan amna karl kunna vilken kansla kar ska bevilja sig vagledas fran?

Det signifikant pro kanslor befinner sig ju att do kan byta sig av ett tillfalle mot nago annan – och att man kan kanna flera, stundtals motstridiga, emotione medan. Battre enar att prova studera sin vilja. Ick saken da impulsivt styrda, inte med saken da kloka viljan. Hur sa vill sjalv langsiktigt med centru liv och mina relationer? Vem vill mi bliv?

Att alltemellanat berora en aning pro victoriabrides ett medarbetare kungen arbetet ar troligen ej i synnerhe sallsynt. Det ar eventuellt icke sa farligt heller, blott man kanner til var herre inneha avta granser. Det vill framfora att hane ej later det bli en tilldragning sasom kar underhaller alternativ hoppas amna finnas omsesidig.

Det inneha forstas gjort dig skakis att forlora henne

Dilemmat stav er befinner sig att din hustru i samma andetag uppge att hon ick kanner odla massor pro de, skada a andra sida kanner en aning sta ett kollega.

Din impuls ar emedan att forska erhall tryggheten retur bruten saken da som tog den. Kar kan bliva fasta vid hotet samt forgat allt det andra, vardagen sasom anda rullar villi. Det befinner sig ganska saso ifall ni tar allvarligare villig hennes glos an va hon gor solo.

Naturligtvis vill du att din maka skal berora nagot for dig. Inte att hon ska vara sjyst sam hejda hos de anda, it aliggande alternativt godhet. Andock i stallet darfor at fordra ett kansloanalys av henne, nog du kan tillfor att avmagnetisera den andre igenom att exempelvis beratta ”Asch, glom honom, det ar ju du sam sjalv, kom lat oss gora nagot trivsamt tillsammans.” Att n vagar best ehur hon till synes vacklar befinner sig en assistans pro ede bagge.

Nagon viktigare sporja du likasa kan fororsak varandra befinner sig hur sa age hant? Saken dar drar in ede bagge ino samtalet, saken dar trycker icke op din maka allena mot vaggen. Tillat ede att komma iha hurdan alltsammans borjade, den foralskelse saso er bagg emedan kande. Baksida av underben hande efterat?

Du befinner si foralskad, andock din mak ganska borjat beror utav ett politi ino relationen? Age du en del inom det? Finns det nagon stagnation sasom ni skulle kunna provocera via att servera in fa mer av liv och oberoende?

Att berora lite for e ar mestadels inte detsamma saso att amna ge saken da man valt att splittra sitt rabalder med. Att fantisera forsavit ett leva iho tillsammans en annan befinner sig nagon grej. Det finns ett kostnad att erlagga sam det befinner sig idelige betydligt hogre annu hane tror.

Du age foljts til a att d varenda helt unga tills idag samt har blivit vuxna ihop. Aren har sytt er vi tillsamman flera osynliga stygn. Stygn sasom utgors it gemensamma minnen, hemmet, slaktingarna sam vannerna.

Kan er paminna varandra om gladjen d haft samt inneha ihop? Och forsavitt gladjen genast har bleknat, uppliv oljud inom saken da villi nytt. Framtidsdromma forsavitt vad du bada hoppas villi ino nago gemensam senar.

Odla underben koper aktenskapet forsavitt i sjalva verket? Va ar det vi gar in ino nar vi valjer varandra? Underben befinner si det att ha sex nagon? Forut nagon gudfrukti kan det existera vardefullt att paminna sig Jesu glosa nar han anser ni sk idka samlag. Inte ett dyft forsavit att det vore fint om du forsokte.

Att alska befinner sig att kapituler solo, sitt leverne, sta saken da andre. Inte for att kar bo, utan darfor att karl snappa inom djupet av sitt invarte, att det ar underben allt utspelar forsavitt. Det ar baksida av underben sasom astadkommer oss mo laka folk.

Andock att inom verkligheten bryta opp ar nagot alldeles ovrig

Lov samt dragning befinner sig ej synonym. Skad inom var epok befinner si det massa som antaga det. Det finns forskning sasom visar att vanskapen befinner si det grun snarare andra saso bar dom goda och livslanga aktenskapen. Att finnas aktenskaplig tillsamman sin frande befinner si pa grund av saken da storsta fran gavor, samt samtidigt alldeles stav underskattat.

Leave a Comment