Posted on: 2023-05-17 Posted by: admin Comments: 0

Forsavitt du bara age anvant Tinder under ett underlang epok antagligen ni undrar…

Nedan kommer vi att holja all grunderna darfor att begagna Tinder – kolla det saso nagon futtig Tinder FAQ sta nyborjare.

Hurda hane skickar bilder gallande Tinder

Att handla detta, fullkomligt latt bringa chattfonstret darinnanfo Tinder, valj matchningen ni vill racka ett foto at, bringa konversationen, tryck villig de tre prickarna (hamburgermeny) i hornet sam valj alternativet for att avsanda en bild – du- kan sanda en image av din Facebook, fran telefonens lagring, alternativt enbart fanga nago selfie darbort sam emeda sam avsanda det slu.

Hurda hane andrar alder kungen Tinder

Att andra din alder gallande Tinder ar knepigt. Tekniskt sett kan det inte goras. Nar n har registrerat ditt Tinder -konto kan n ick langre justera ditt benamning eller din alder. Det betyder, oavsett benamnin samt alder ni anvander, du ager fastnat nar du anvander appen.

Forsavitt du vill andra ditt namn eller din alder gallande Tinder tvingas ni deleta Tinder -appen, utplana ditt konto samt begynna ett nytt. Om ni gor det ha kommer n likval att mista ALLA dina matchningar och konversationer av det gamla kontot, odla varje reserverad innan n astadkomme det har – ni vill icke sumpa samtlig dina matchningar!

Befinner sig Tinder Fordel vart det?

Tinder ar avgiftsfri att konsumera. De majoriteten anvander gratisversionen. Andock det finns nago avlonad typ sasom heter Tinder positiv som skanker nago fullstandigt bit fordelar hit webbplats jamfort tillsammans gratisversionen. Forsavit du anvander gratisversionen fran Tinder samt annu tillats matchningar kan Tinder gagna besta nagot utav ett spelvaxlare-du far annu fler matcher.

Hurda ofta kostar Tinder Fordel? Tinder ytterligare kostar $ 9.99 allman mirake 30 ar samt ? allma slut 30 ar. Jag ingen aning varfor det befinner si sa och ja, det verkar fullstandig orattvist skada det ar pauserna dessvarre.

Fordelar tillsamman Tinder Plus

  • Oandli svepning – tillsamman en Tinder positiv -profil tillats ni obegransade svepningar, vilket medfor att det ick finns markli granser forut hurda jatte- tidrymd ni kan applicera att botten upp at vanster sam hoger kungen profiler. N kan ge ut nagon rynk villig att foreta det samt likval atnjuta fortga; obegransad svepning kungen Tinder ar saken da framsta anledningen till att dom majoriteten byter mo Tinder gagna.
  • Kasser ater sista svepningen – osake gallande den sista personen ni svepte genast villig? Ingen aka; tillsamman Tinder fordel kan du vanda det och ringa det sasom ifall det aldrig hant.
  • Tinder Pass – Om n reser avsevart behover n 100% Tinder Plus alldenstund du far resurs till Passport, Tinder Plus premiumfunktion som later de begagna Tinder vart n an befinner sig i varlden. Med Tinder ytterligar tittar Tinder ditt konto at ditt fosterland. For serio resenarer befinner si Tinder Passport nagon bidrag.
  • Fem superlikheter per dag – Om n verkligen vill dyka up ovan din jambordi kan ni bruka ett superliv inomhus ino Tinder. I okostligt Tinder tillats n nagon inom veckan. Skad tillsammans Tinder ytterligar tillats n fem underbart likes per dag.
  • En boost i manaden – Tinder Boost befinner sig nago dodlig rol saso, nar den befinner sig aktiverad, kommer att eskalera din imag mot bra it all sokningar inom ditt kvarter i 30 minuter. Det betyder att din Tinder -profil kommer att figurera fran potentiellt tusentals manniskor samt, om din profil befinner si tillate, bord leda till en batmangd matcher. Med Tinder ytterligare tillat du chans att hoj nagon passag i manaden. Och antaga mej det fungerar faktiskt.
  • Inga ytterligare annonser – Tinder ytterligare ar 100% annonsfritt; det betyder att ni lagger mindre tidrymd pa att sparas samt titta pa annonser samt mer tid att botten up till vanster samt hoger.

Leave a Comment