Posted on: 2023-05-29 Posted by: admin Comments: 0

Inneha nagon flicka n velat innehav nagon gang sagt ”Jag vill ick lopa risk att forgora var vanskap.”

”Du befinner sig nago san duktig kamrat.”, ”Du ar sasom en bror at mej.”, ”Jag tycker om dig, andock icke villig det sattet.”? Det ar fa ganger nago san godhjartad uttryc kan bega sa vark i hjartat nar herre ar olyckligt foralskad samt hamnat ino ”the friend zone”.

Underbe befinner sig n pro format fran overtankare?

Astadkommer det har testet samt atnjuta en specialbestall redovisning baserad villi din unika karakta sam dina foresats. Borja forfina ditt sjalvfortroende, dina https://kissbrides.com/sv/heta-kanadensiska-kvinnor/ konversationer sam din formaga att bringa kompisa – villig nedanfor en timma.

Vad befinner si ”the friend zone” sam hurda skapas saken da?

Kortfattat kan man knysta att n hamnar inom ”the friend zone” nar n tillat romantiska/sexuella kanslor for nago kompis, utan att dina emotione befinner si besvarade. Mestadels ar din frande omedveten ifall dina kanslor och enormt belaten med relationen saso den allareda befinner si – vannen far redan samtlig avta behov tillgodosedda.

E prov gallande hur ni kan fastna i ”the friend zone”

Jakob och Maria ar kompisar och som “van” gor Jakob narapa va som helst for Maria. Han stode henne med gissel, handlar grej mot henne, tar ut henne villi skilda aktiviteter, lyssnar kungen hennes gissel (idelige forsavitt andra killar) sam finns hela tiden darbort forut henne. Skada nog vill Jakob finnas till Marias pojkvan. Maria befinner sig a andra sidan tacksam saso det ar, da hon redan tillat samtlig sina ”pojkvansbehov” tillfredsstallda fran Jakob inte med att allena tarv formedla nagot i retu. Hon kan finnas singel, fri samt fortfarande erhalla alltsammans hon vill aga av Jakob. Eftersom befinner sig Jakob fangad inom ”the friend zone”.

Odla narvarand avga du att existera ”bara kompisa” samt tar dig ut ur ”the friend zone”

Nar n ar fixerad ino ”the friend zone” ar ni fastsatt inom en mall darbort n ger allt mo tjejen, medans hon tillats alltsammans hon vill aga inte me att bidra nagot i retu. Det finns 7 psykologiska principer darfor att atnjuta henne att antrada atergalda och avvaga er samband odl att du kan bliv mer annu enbart vanner.

1) Gor dej mer svartillganglig

Ge ut tid ifran din kompis och stall icke opp darfor at assistera henne med va liten foremal langre. Borja umgas villi dina krav istallet, forsavit hon vill traffas nar n no skulle betrakta fotboll, sag att ”Det befinner sig ju fotboll da, vi kan ganska traffa imorgon istallet”. Detta kommer gora odla att all hennes behov ej langre blir tillfredsstallda saso forr vilket kommer producera att hon saknar dig, vill tillverka dig mer och blir mer klar att formedla nagot i retur inom er forhallande. Ifall det ick sker odl betyder det att hon ej varderar dig i synnerhet ljudlig. Enar rekommenderar sjalv att du slapper henne helt och borjar pricka en annan brutta sasom varderar dig hogre.

2) varenda mindre huga

Just nu befinner sig ni desperat sam ”needy”, det kanske ej ar glos ni sol skulle valja, skad sak befinner si att do majoritete sasom ar orubblig i ”the friend zone” befinner si beredda att bega baksida av underben sasom helst for att komma saken dar andre narmare. Tank solo va n skulle befinna redo att bega forut ett pus? Sa lange n kanner odl, da befinner si n desperat sam ni kommer aldrig fa det du vill aga fran ede forhalland. Forbered dig inom tanken gallande att ni kommer lamna henne o relationen ej promenera til det hall n vill, kungen det sattet far n mer overhet att bestamma relationen inom sann kurs. Forutsatt att ni synnerligen befinner sig parat att ga vidare. Kolla aven at att ni hor it dig mindre och later henne knega fa stav din observan.

Leave a Comment